چک کردن منبع تغذیه
در اینگونه مواقع انگشت اتهام به طرف قطعهای است که مسوول تامین انرژی و قدرت دستگاه و تغذیه برق مصرفی آن است و این قطعه چیزی نمیتواند باشد مگر منبع تغذیه یا پاور دستگاه.
پیش از اینکه دست به تعویض منبع تغذیه بزنید، مشخصات مورد نیاز مربوط به ولتاژ، آمپر و وات قطعاتی مثل کارت گرافیک، پردازنده و تمام سیستم خود را با مشخصات خروجی منبع تغذیه رایانهتان تطبیق دهید.
اگر این مشخصات با آن نیازها مطابقت داشت وقت آن است که به سراغ کابلها و سوکتهای منبع تغذیه بروید و بهدقت امتحان کنید که آیا بهدرستی به سوکتهای مخصوصشان روی مادربرد متصل شدهاند یا نه؟
اگر کارتهای گرافیک سوکتهای پاور خارجی داشته و برق مصرفیشان را مستقیما از منبع تغذیه دریافت میکنند، امتحان کنید که درست متصل شدهاند یا نه. در غیر اینصورت باید آنها را با یک کابل و سوکت ۴پین به پایانهای زد (EZ Plug) که نزدیک اتصال اصلی برق ATX واقع شده است.
پس از انجام این کارها همه چیز در مورد اتصالات و کابلها درست بهنظر میرسد و اگر باز هم مشکلی در کار بود، میتوانید یک منبع تغذیه قدرتمند از دوستان خود قرض کرده و با آن امتحان کنید. اگر رایانه شما با آن منبع تغذیه کار کرد که ایراد صددرصد از پاور است.
پاک کردن اطلاعات حافظه مادربرد
مورد بعدی که ممکن است به شما کمک کند پاک کردن اطلاعات حافظه بلادرنگ مادربرد ( ریست کردن CMOS مادربرد ) کمک کند.
برای اینکار رایانه را خاموش کرده و از برق بکشید.
سپس باتری مادربرد را درآورده و جامپر CLRTC را از روی پینهای ۲-۱ برداشته و روی پینهای ۳-۲ گذاشته و برای چند ثانیه به حال خود رها کنید و دوباره برداشته و سر جای اولش بگذارید و باتری مادربرد را نیز در جایش بیندازید.
تخلیه الکتریسیته ساکن
اگر همه این ترفندها شکست خورد، کامپیوتر را خاموش و کابل برق آنرا از پریز جدا سازید و الکتریسیته ساکن آنرا به ترتیب زیر تخلیه کنید:
در محلی که روی فرش و موکت نباشد رایانه را روی یک میز گذاشته درب بغل کیس را باز کرده یک تکه سیم برداشته یک سر آنرا به زمین متصل کرده و سر دیگر آنرا به قسمتی فلزی از کیس رایانه اتصال دهید.
خنک کننده پردازنده و خود آنرا بهآرامی از جایش درآورده و دوباره و با دقت در محل مخصوصش در سوکت مادربرد جاانداخته و فن خنک کننده آنرا نیز دوباره بهصورت صحیح نصب کنید.
مشکل مادربورد
اگر پس از انجام این مراحل مشکل رفع نشد احتمالا مشکل از مادربرد است و می توان گفت که دیگر کاری از دست شما بر نمیآید. پس بهتر است کیس (در صورت امکان فقط مادربورد) خود را به یک تعمیر کار کامپیوتر بسپارید و مطمین باشید که تمام کارهای لازم را برای عیب یابی سیستم خود انجام دادهاید!
javahermarket
javahermarket
javahermarket
:: موضوعات مرتبط:
ترفند کامپیوتر ,
,
:: بازدید از این مطلب : 983
|
امتیاز مطلب : 227
|
تعداد امتیازدهندگان : 64
|
مجموع امتیاز : 64